Mental Coaching en Sport

Sport blijft ontroeren. Iemand wint of verliest. Dan zie je op het gezicht van zo'n sporter alle beproevingen die hij of zij voor die prestatie heeft moeten doorstaan. In sport tekent zich in een kort tijdsbestek, soms in een paar minuten, het hele leven af.

Plezier in sport houden is belangrijk. In veel sporten zie je dat men het plezier meer en meer kwijtraakt.

Dat is jammer èn demotiverend.. Wij verkondigen vol overtuiging dat sport onze passie is.

Hoofdcoach Robert Jan Luttikhuis vertelt over tennis en topsport en de manier waarop Amstelpark omgaat met tennistalenten. Grote talenten die keihard trainen op techniek, tactiek en fysieke vaardigheden.

Mental Coach Ben Middelkamp legt het een en ander uit over Mental Coaching Gewoon Doen. Wat is emotie? Wat is faalangst? Wat doet stress met je? Hoe kan ik hiermee om leren gaan? Hoe kan ik mij het best leren focussen? Hoe ga ik om met al die beïnvloeding van buitenaf? Hoe ga ik om met tegenslagen?

 

Speciaal voor sporters die de top willen bereiken, trainers, ouders en begeleiders organiseren wij op donderdag 14 maart een lezing van 19.30 – 21.30 uur in Amsterdam, Amstelpark, Koenenkade 8.

Het doel van de avond is een draagvlak te creëren voor Mental Coaching in Sport. Wij weten dat er veel sporters zijn die graag mentale begeleiding willen.

De avond is gratis en aanmelden kan via onderstaand formulier.

Sporten is heerlijk. Vooral wedstrijden zijn geweldig. Waarom dan toch die verlamming? Stel je toch eens voor hoe geweldig lekker je sport als je hebt geleerd om te gaan met o.a. angst, spanning en emotie. Wij staan klaar om je te helpen!

 

Met inspirerende groet, 

 

Robert-Jan Luttikhuis & Ben Middelkamp