"Gedachten bepalen je gevoel, gevoel bepaalt je gedrag en je gedrag bepaalt je algeheel functioneren"

 

Mental Coaching Gewoon Doen leert je de capaciteit te ontwikkelen om diegene te worden wie je wilt ZIJN. Het is niet louter een methode, het is een manier van zijn... als ondernemer, leider, collega, partner, ouder, teamleider, leraar, werkgever of werknemer.

Gewoon Doen leert je de kwaliteit van je persoonlijke leven, maar ook je functioneren tijdens je werk te verbeteren. Het geeft je veel kennis en inzicht in het mentale systeem van de mens (jezelf).

Je gaat anders leren denken, oplossingsgericht en dat met een gezond verstand. Je leert je emoties onder controle te houden en te leven vanuit je centrum, leert je gedrag te sturen.

Het bevordert oneindig veel menselijke eigenschappen waaronder productiviteit, gezondheid en discipline.

 

Om je in je element te voelen moet je leren hoe je eigen systeem functioneert, moet je meer kennis over jezelf hebben. Heel veel mensen zijn slim en intelligent, maar dat is niet de basis om gelukkig te zijn. Doordat je meer kennis hebt over jezelf, ontstaat er een enorme hoeveelheid creatief vermogen dat je kunt aanspreken. Volgens ons kan bijvoorbeeld een accountant zijn beroep beter uitoefenen wanneer hij ook Mental Coaching beheerst, omdat hij dan veel meer met afstand naar de mensen kan kijken en ze beter kan adviseren.

Vooral in deze tijd heb je veel te maken met mentale spanningen. Gewoon Doen moet je zien als een proces. Als investering in jezelf. Groeien in Zelfbewustzijn. Je bent steeds meer in staat om oude programmering te vervangen door nieuwe. Stap voor stap, woord voor woord.

Het Gewoon Doen! Niet meer wantrouwend zijn tegenover het programmeren van je onderbewustzijn. Je weet dat het begint bij je gedachten. Het heeft gewoon tijd nodig. Blijf luisteren, blijf kijken, blijf leren en blijf met jezelf praten. Het is heel goed mogelijk om een geweldige carrière op te bouwen en ook nog een geweldig leven te hebben. De kunst is om balans te krijgen in bijvoorbeeld carrière, relatie en gezondheid.

 

Voor iedereen die zich gewoon GOED wil voelen, meer uit het leven wil halen en beter wil leren omgaan met stress, spanning en emotie.


Er zijn verschillende vormen van coaching. De eerste afspraak kan binnen 10 dagen gemaakt worden. Naast individuele coaching en groepsbegeleiding richten wij ons ook op bedrijven, instellingen en organisaties die hun medewerkers iets extra's willen geven.

 

In overleg organiseren wij ook workshops, lezingen en coachingstrajecten op locatie. Met zijn ervaring, passie, humor, uitdaging en interactie weet Ben vele groepen te inspireren.

 

Mental Coaching is maatwerk. Graag bespreken we een en ander in een persoonlijk gesprek. Laten we een afspraak maken. Gewoon Doen!