Lezing 'Hey Pa..'

In 2017 stapte mijn 31-jarige zoon Koen geheel onverwacht uit het leven. 'Hey Pa..' gaat over de tragische gebeurtenis en de manier waarop mijn gezin en ik hiermee omgaan.

Het boek is geschreven om mensen te helpen sterker te worden ondanks alle weerstanden die je tegen kunt komen in je leven. Hoe je om kunt leren gaan met spanning, woede, zorgen, teleurstelling, verdriet en eenzaamheid.

Kracht en geluk ligt voor ieder mens binnen handbereik. Leer inzicht te krijgen in jezelf, want kracht en geluk komt van binnenuit.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen meer geluk te ervaren en alles uit het leven te halen wat er inzit. Met elkaar in gesprek gaan over de essentie van het bestaan. Echte gesprekken voeren.

We willen een goede ouder, partner, zoon, dochter, buur, vriend zijn. We willen carrière maken, gezond blijven en tijd maken voor vrienden, familie, hobby's en sport. We willen balans in ons leven.

 

Het is tijd dat wij meer gaan praten met elkaar. Tijdens de lezing geef ik uitleg over de methode en gaan we met elkaar in gesprek over het leven, de liefde en de dood. 

We zijn hier, dit is het, dit is NU.

 

- Ben Middelkamp