Een jaar geleden..

Op 1 augustus 2017 was Manuel rond 18.00 uur kantjes aan het maaien in de weide van de shetlanders, zijn telefoon lag in de keuken waar ik ondertussen was begonnen met eten koken. 

Lees meer »

Het centrum

Mental Coaching methode Gewoon Doen leert mensen zichzelf te coachen onder andere door middel van het centrum model. In het centrum ben je in balans, in het centrum vind je flow.

Lees meer »

Mijn verdriet

Ik mis Koen enorm.. Bij alles wat ik doe, denk ik aan hem. Iedere dag opnieuw.. De gapende wond heelt langzaam. Over het algemeen gaat het goed, maar er hoeft niet veel te gebeuren om de wond open te halen.

Lees meer »

Mijn innerlijke Koen

'Wacht niet tot er iets ergs gebeurd om te beseffen wat belangrijk is in het leven' Een oneliner die mijn vader al jaren gebruikt binnen Mental Coaching.. Een oneliner die in mijn hoofd gestampt is.. En toch is dat precies wat ik gedaan heb. 

Lees meer »

Het mooie leven

Zeven weken na het overlijden van Koen staat onze vakantie gepland. Ieder jaar gaan mijn moeder en ik 10 dagen samen op vakantie, dit keer naar Curaçao. Koens verjaardag valt precies in onze vakantie; even hebben we het erover gehad of we wel zouden gaan. Heel even, want waarom zouden we niet gaan?

Lees meer »

Zoveel verloren

Mijn broertje is dood... Hij zag geen uitweg meer en heeft er voor gekozen om uit het leven te stappen.. Niemand zag het aankomen..  Niemand had iets in de gaten.. Nooit..

Lees meer »